Udbetaling af saldi

Adgang til ansøgning om udbetaling af saldi bestemmes af din virksomheds BitaBIZ indstillinger.

Ansøgning om udbetaling af en saldo er mulig fra web-portalen, mobil- og Outlook-app:

1. Klik Udbetal under den saldo der ønskes udbetalt

2. Vælg dato (det anbefales at du vælger d.d.)

3. Indsæt antal dage/timer der ønskes udbetalt

4. BitaBIZ viser hvor mange dage/timer du max. kan ansøge om at få udbetalt

ℹ️ Du kan ikke ansøge om at få udbetalt flere dage/timer end til rådighed

Din ansøgning om udbetaling sendes til godkendelse hos din chef. Ansøgningen gemmes i din kalender på den valgte dato.

Når din ansøgning er godkendt og udbetalt vises det på registreringen i din kalender: