Udbetal saldo
Ansøgning om udbetaling af saldo

Udbetaling af timebank-saldo og feriefri-saldo

Opdateret over en uge siden

Udbetaling af saldi

Adgang til ansøgning om udbetaling af saldi bestemmes af din virksomheds BitaBIZ indstillinger.

Ansøgning om udbetaling af en saldo er mulig fra web-portalen, mobil- og Outlook-app:

1. Klik Udbetal under den saldo der ønskes udbetalt

2. Vælg dato (det anbefales at du vælger d.d.)

3. Indsæt antal dage/timer der ønskes udbetalt

4. BitaBIZ viser hvor mange dage/timer du max. kan ansøge om at få udbetalt

ℹ️ Du kan ikke ansøge om at få udbetalt flere dage/timer end til rådighed

Din ansøgning om udbetaling sendes til godkendelse hos din chef. Ansøgningen gemmes i din kalender på den valgte dato.

Når din ansøgning er godkendt og udbetalt vises det på registreringen i din kalender: