BitaBIZ API'et anvendes til at opdatere data til:

Hvilken ny data er tilføjet API'et?

Medarbejder-stamdata

• Medarbejders godkender

• Medarbejders normtid per ugedag for både lige og ulige uger

• Medarbejders tidszone

• HR og Løn-tags oprettet til en medarbejders profil

Registreringer

• En registrerings tilstede-status (fraværende, arbejder andet sted, optaget, ledig)

• Egen betalte pauser tilkoblet registreringer

Hvilken betydning har opdateringen?

• De Excel rapporter du anvender fra vores rapport-bibliotek skal hentes igen. De er blevet opdateret. De gamle rapporter virker ikke mere.

• Hvis I har bygget jeres egen integration kan de nye datafelter tilføjet muligvis påvirke jeres integration.

Links til yderligere information og dokumentation

1. Excel rapport-biblioteket

2. PowerBI APIet

3. REST APIet