Opdatering til Flekstid

Til medarbejdere der skal registrere daglig arbejdstid der opdaterer deres timebank med plus og minus timer dagligt.

De får nu en brugervenlige metode til at tjekke den daglige arbejdstid ind og ud.

Den "gamle" metode" hvor der tjekkes ind via "Ny registrering" kan stadigvæk anvendes!

Med den nye metode kan jeres medarbejdere tjekke deres arbejdstid (flekstid) ind og ud nemt og hurtigt - direkte fra startsiden.

Herved sparer jeres medarbejdere en masse klik. De behøver ikke at klikke "ny registrering" og efterfølgende behøver de ikke at åbne deres kalender for at tjekke ud.

📑 Læs den nye brugervejledning - klik her!

Fra mobilen:

Fra Outlook og web-portalen:

Hvordan virker Flekstid?

Flekstid virker sammen med ferie og fraværsmodulet og adgang til flekstid kan målrettes personalegrupper i jeres virksomhed.

📑 Læs mere om hvordan flekstid virker i denne vejledning.

Hvordan kommer vi i gang med at bruge Flekstid?

📑 Følg denne setup-vejledning for at komme i gang med flekstid - Klik her!

Vi anvender timebanken - men vores medarbejdere registrerer ikke deres daglig arbejdstid. De registrerer kun afvigelser til aftalt arbejdstid!

Denne opdatering påvirker ikke jeres anvendelse af BitaBIZ!

📑 Læs mere om modulet overarbejde/afspadsering - klik her.