Registrering af afvigelse fra min aftalte arbejdstid

Jeg skal registrere mit overarbejde samlet i en registrering for det tidsrum overarbejdet dækker ifm. at overarbejdet afsluttes.

Fra din mobil app, Outlook app eller web-portalen klik "Ny registrering":

1. Vælg Overarbejde & afspadsering i hovedmenuen

2. Dernæst vælg Type: Overarbejde

3. Hvis du har adgang til forskellige overarbejdssatser skal den jobkode/ sats vælges der beskriver overarbejdet korrekt (Se mere info sidst i denne artikel).

4. Indtast antal timer.

5. Klik GEM

Timebank-saldo

Når dine overarbejdstimer til timebanken er godkendt opdateres de til din timebank-saldo. Saldoen er tilgængelig fra mobil, Outlook og web-portal.

Timebank-saldoen viser hvor mange timer du kan ansøge om at afspadsere:

Hvordan ansøger jeg om at afspadsere mine optjente timer? LÆS MERE HER!

Har du forskellige satser afhængig af tidspunktet for udført overarbejde eller typen af overarbejde?

ℹ️ Når du registrerer dit overarbejde - vælg den jobkode din virksomhed har oprettet der korrekt beskriver dit overarbejde. Her er nogle standard eksempler:

Lønudbetaling af overarbejde

Hvis du kan vælge at få dit overarbejde udbetalt sendes timerne til udbetaling når timerne er godkendt af din chef. Klik på en overarbejdsregistrering i din kalender for at se om den er udbetalt: