Rapport: Tidsregistrering - uden time bank

EU tid, løntimer, projekttimer

Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret i går
Klik: HR Statistik -> Rapporter -> Tidsregistrering - uden time bank

Tidsregistrering - uden time bank

Fra modulet tidsregistrering - uden time bank opdateres alle tidsregistreringer inkl. jobkoder til rapporten i real time.

Rapportens filtre:

1. Vælg indhold

2 & 3. Vælg data periode

4. Anvend filtrene

1. Timer per uge

2. Registreringer

3. Medarbejdere

• dage

• måneder

• kvartaler

• år

• Jobkoder

• Medarbejdere

• Politik

• Afdeling

• Medarbejderstatus

• Registreringsstatus

• Selskab & land

Alle filtre vises per default med indstillingen "Vis alle".

Det er derfor altid nødvendigt at anvende filteret "Registreringsstatus". Ellers vises summen af både godkendte og slettede registreringer.

1. Timer per uge

På denne side vises summen af tidsregistreringer per medarbejder per uge.

For den valgte periode beregnes den gennemsnitlige arbejdstid per medarbejder per uge. Rapporten er velegnet til at skabe overblik over EUs 48 timers regel.

2. Registreringer

På denne side vises alle tidsregistreringer der er oprettet af jeres medarbejdere for en valgt periode.

Rapporten er velegnet til at skabe overblik over løntimer og projekttimer.

3. Medarbejdere

På denne side vises summen af tidsregistreringer per medarbejder for en valgt periode.

Rapporten er velegnet til at skabe overblik over medarbejdernes månedsnorm og årsnorm.

Eksporter

Klik eksporter for at arbejde videre med søgeresultatet i Excel.

❗Når du eksporterer til Excel. For at undgå tal-konverteringsproblemer. Vælg samme decimal separator til din BitaBIZ eksport som opsat i din Excel.