Tidsbudget

Rapport målrettet modulet tidsregistrering

Opdateret over en uge siden

Tidsbudget rapport

Klik: HR Statistik -> Rapporter -> Klik: "Hent rapport"

Om denne rapport

• Overblik over samlet tidsforbrug på jobkoder.

• Overblik over tidsforbrug per jobkode

• Tidsforbrug ift. budget. Både totalt tidsforbrug ift. budget og tidsforbrug per jobkodes andel af samlet budget.

Sådan anvendes rapporten

1. Indtast antal budgettimer og klik opdatér.

2. Vælg de jobkoder der skal indgå i rapportens beregninger.

3. Vælg tidsperiode.

Dimensioner der kan filtreres efter i denne rapport:

Tid

Registreringstyper

Virksomhed

År

Tidsregistreringer

(Oprettede jobkoder)

Medarbejder

Kvartal

Afdeling

Måned

Politik

Uge

Bemærkninger til denne rapport:

• Rapporten viser kun tidsregistreringer på jobkoder oprettet til modulet "Tidsregistrering"

Denne rapport er en prækonfigureret rapport. Rapporten opdateres automatisk med real-time data fra jeres BitaBIZ konto.

For at aktivere rapporten skal jeres BitaBIZ API nøgle indsættes i rapporten: