Restferiefrirapport

Overblik over restferiefri / omsorgsdage per en given måned

Opdateret over en uge siden

Restferiefri

Klik: HR Statistik -> Feriefri

Om denne rapport

• Overblik over medarbejderes restferiefri/omsorgsdage per en valgt dato.

Sådan anvendes rapporten

1. Vælg Land/ferieår. Dette vil liste de medarbejdere som er tilkoblet det valgte land/ferieår.

2. Vælg hvilken feriefri-periode der skal vises.

3. Vælg en Slutdato. Dette vil beregne medarbejderens restferiefri per den valgte måneds udgang.

Klik: Vis resultat

Dimensioner der kan filtreres efter

Tid

Registreringer

Virksomhed

Aktivt feriefriår

Feriefri /Omsorgsdage

Politik

Måned

Afdeling

Bemærkninger til denne rapport

• Enheder: For medarbejdere der registrerer feriefri i timer angives Optjent feriefri, Registreret feriefri og Feriefri tilbage i feriefritimer. For med medarbejdere der registrerer feriefri i dage vises Optjent feriefri, Registreret feriefri og Feriefri tilbage i dage.

• I alt viser i udgangspunktet summen af både restferiefridage og restferiefritimer.
    Skriv "dage" i tekst-søgefeltet for kun at få vist personalegrupper der registrerer feriefri i dage.
    Skriv "Timer" i tekst-søgefeltet for kun at få vist personalegrupper der registrerer feriefri i timer.

• Optjent feriefri:
    Ved årlig optjening af feriefri vil Optjent feriefri være årlig optjening inklusiv manuelle justeringer.
    Ved månedlig/kvartals/halvårlig optjening af feriefri vil Optjent feriefri være optjente feriefridage per dags dato inklusiv manuelle justeringer foretaget indenfor den valgte periode.

• Kun godkendt feriefri tælles med i rapporten

• Hvis medarbejder har afholdt mere feriefri end optjent i den valgte periode vil restferiefri-saldoen være nul. Note: der vises ikke negativ restferiefri balance