Egne registreringstyper rapport

Overblik over registreret tid på egne registreringstyper - Arbejder hjemme, Privat aftale, Kursus, weekendvagt, m.fl.

Ulrik Baadsgaard Christensen avatar
Skrevet af Ulrik Baadsgaard Christensen
Opdateret over en uge siden

Egne registreringstyper

Klik: HR Statistik -> Egne registreringstyper

Om denne rapport

• Overblik over samlet registreret tid på egne registreringstyper for en valgt periode.
    ( f.eks. Arbejder hjemme, Egen betalt fridag, Privat aftale, Kursus, Aftenvagt, Weekendvagt m.fl.)

• Se medarbejderes tid registeret på de enkelte oprettede typer.

Sådan anvendes rapporten

1. Vælg Startdato og Slutdato for den ønskede periode.

2. Vælg Alle typer for at se den samlet registreret tid på egne registreringstyper i den valgte periode.

3. Vælg en specifik type, f.eks. "Arbejder hjemme", for at se medarbejdernes tid registreret på denne type.

Dimensioner der kan filtreres efter

Tid

Registreringer

Virksomhed

Dato - Fra/Til periode

Egne registreringstyper (Arbejder hjemme, Privat aftale, Kursus, aftenvagt, weekendvagt, m.fl.)

Afdeling

Bemærkninger til denne rapport

• Kun godkendte registreringer medtages i rapporten

• Registreringsenheden vises enten i dage eller timer, afhængig af registreringsenheden oprettet på den enkelte type.