Ansøgning om ferie ved månedlig optjening (samtidighedsferie)

Fra din mobil app, Outlook app eller web-portalen klik "Ny registrering":

1. Vælg ferie i hovedmenuen
  2. Vælg periode (fra og til dato)
  3. BitaBIZ viser hvor mange dage du har optjent (har til rådighed med løn) på tidspunktet du vil ansøge om at afholde din ferie.
  4. Hvis du ikke har optjent nok dage med løn den pågældende måned du ansøger om ferie får du information om antal dage du mangler samt, at hvis du gennemføre ferieansøgningen låner du feriedage på forskud der modregnes i efterfølgende måneders optjening.

Din ferie-statistik

Statistikken viser hvor mange dage du har til rådighed en måned, i forhold til hvor mange dage du tidligere har booket i andre måneder i løbet af året.

Det er saldoen "Til rådighed" der viser hvor mange feriedage med løn du kan afholde en måned.

Måneder hvor du har afholdt flere dage end optjent vises antal dage afholdt flere end optjent som forskudsdage der modregnes i efterfølgende måneders optjening:

Ansøgning om ferie i fremtiden

Vil du gerne i god tid planlægge og ansøge om din sommerferie?

Ikke noget problem!

Du kan disponere fremtidige feriedage fra tidspunktet de er optjent i ferieåret.

Eksemplet nedenfor. I september 2020 ansøges om afholdelse af 10 feriedage i juli 2021. BitaBIZ viser det er OK fordi på det tidspunkt er de 10 dage optjent. Der er derfor ikke nogen forskudsdage indeholdt i ferieansøgningen.