Sådan inviterer du en eller flere eksterne partnere til jeres BitaBIZ konto

Klik: Setup Admin -> Virksomhed -> Ekstern admin

1. Tilføj e-mail-adressen på den eksterne administrator
  2. Klik: Invitér
    En e-mail-invitation sendes til e-mail-adressen med instruktion om at oprette sin eksterne bruger
  3. Den eksterne administrator føjes til listen over eksterne personer med adgang til jeres BitaBIZ konto
  4. Fjern adgangen igen ved at klikke på "Fjern adgang"

Om eksterne administratorer:

• de er ikke synlige som "almindelige" brugere på medarbejderplatformen
  • de er ikke føjet til jeres BitaBIZ medarbejderlister
  • de er ikke føjet til Team kalenderen og People siden
  • de får kun Setup Admin og Payroll Admin rettigheder
  • eksterne administratorbrugere er gratis

Hvordan logger vores eksterne administrator på vores BitaBIZ-konto?

Her er en brugervejledning til jeres eksterne partner!