Registrering af min arbejdstid på jobkoder

En jobkode kan være en aktivitet, en kunde, en ticket, et projekt

Fra din mobil app, Outlook app eller web-portalen klik "Ny registrering":

1. Vælg Tidsregistrering i hovedmenuen
  2. Dernæst vælg den Jobkode der beskriver dit arbejde
  3. Vælg start og slut tidspunkt
    (Hvis du kun skal indtaste antal timer - se mere info sidst i denne artikel)

Klik GEM

Lidt mere om jobkoder

• BitaBIZ husker den seneste jobkode du har registreret tid på
  • Hvis du har mange jobkoder kan du søge en jobkode frem
  • Alle dine jobkoder vises på jobkode-listen når du klikker på den

Statistik

Årskalender

• Her får du et grafisk overblik over dine tidsregistreringer fordelt udover kalenderåret.
  • Kør musen henover en registrering for at se yderligere information

Mine registreringer

• Vælg periode
  • Vælg tidsregistreringer

Du får nu vist dine tidsregistreringer inkl. SUMMEN af dine timer for den valgte periode.

Du kan eksportere dine timer til Excel - LÆS MERE HER!

Jeg skal kun indtaste antal timer på en jobkode. Jeg skal ikke indtaste start og slut tid