Opret eksport

Eksporter tidsregistreringer til Excel

Opdateret over en uge siden

Alle tidsregistreringer oprettet til BitaBIZ kan eksporteres til en Excel rapport.

Klik: Løn Admin -> Eksport -> Opret rapport

Om denne rapport

• Opret din egen brugerdefineret rapport med de registreringstyper du ønsker.

Sådan anvendes rapporten

1. vælg periode

2. tilføj tidsregistreringstyper til rapporter:
    - arbejdstid
    - sygedage
    - ferie
    - overarbejde
    - kørsel
    - tidsregistrering (løntimer, projekttimer, m.f.)
    - Egne typer (arbejder hjemme, forretningsrejse, egen betalt fridag, m.f.)

3. Klik Vis resultat og derefter klik på Excel knappen for at få rapporten oprettet til din Excel.

Dimensioner der kan filtreres efter

Tid

Registreringer

Virksomhed

Periode
(Fra-til)

Fravær
(ferie, sygedage, m.f.)

Medarbejder

Afspadsering

Afdeling

Overarbejde
(Jobkoder med faktor)

Politik

Egne eventtyper

Tidsregistreringer

Flextid (arbejdstid)

Orlovstyper

Kørselsafregninger

Bemærkninger til denne rapport

• Vigtigt: Opret rapport siden må ikke anvendes til jeres lønkørsel. Hvis du skal køre løn anvend siden "Løneksport med periodestyring".

• Kun godkendte registreringer medtages i rapporten.

• Noter/ fritekst oprettet til en registrering vises i rapporten, undtagen for ferie og sygefravær. Noter oprettet til ferieregistreringer er kun tilgængelige for chef/godkender via kalenderadgangen. Noter oprettet til sygefravær gemmes ikke i BitaBIZ-databasen, men er tilføjet i e-mail/SMS notifikationer der sendes til chef/godkender.