Ferie - jeg kan kun afholde dage optjent

Jeg får indsat mine feriedage ved begyndelsen af nyt ferieår

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Jeg optjener feriedage om året.

Jeg kan kun afholde optjente dage.

Åben din mobil app, Outlook app eller web-portalen

Ansøg om optjente dage

Klik: Tilføj registrering

Vælg: Ferie

Tilføj startdato og slutdato for din ferie.

💁Balanceboksen (den grønne boks) viser hvor mange dage der er til rådighed, hvor mange dage du har ansøgt om og hvor mange dage der er tilbage (rest).

Ansøg om ikke optjente dage

Det er ikke muligt at ansøge om flere dage end optjent.

💁 Balanceboksen (den røde boks) viser hvor mange dage du ansøger om for meget.

Din feriestatistik

Din feriestatistik viser, hvor mange dage du allerede har booket, og hvor mange feriedage du har tilbage i ferieåret.

Din samlede ferieoptjening i ferieåret = Brugt + Restferie