Jeg skal booke eller ændre min fridag(e)

Book din fridag for en periode via én registrering

Opdateret over en uge siden

Deling og planlægning af fraværs-status: Fridag

Fra din mobil, Outlook eller web-portalen klik "Ny registrering":

1. Vælg Planlægning / Out of Office i hovedmenuen
    (din virksomhed kan have oprettet en anden betegnelse)

2. Dernæst vælg Type: Fridag

3. Vælg start og slut tidspunkt for den periode du vil booke din fridag for

4. Marker med flueben "Tilbagevendende registrering"

5. Marker med flueben den/ de ugedage der skal bookes med din fridag i den valgte periode

Klik GEM

Jeg skal rykke min fridag

I din kalender - klik på den fridag du gerne vil rykke og dernæst slet fridagen:

Kan jeg booke ferie henover min fridag uden fridagen tælles med?

Ja, ferie, feriefri, sygedage og barn syg tæller ikke på dage der er booket med en fridag. Men kun hvis fridagen er oprettet før du oprettede din ferie.