Arbejdstid - uden timebank
Samlet indtastning af start og sluttid i én registrering

Jeg skal oprette min starttid og sluttid samlet i én registrering

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Registrering af samlet arbejdstid i én registrering

💥 Metoden opgraderes i den nærmeste fremtid:

• direkte link til at oprette tid fra startsiden

• balanceboks

• besked der minder om at registrere tid

Jeg skal registrere daglig arbejdstid samlet i en registrering med start og sluttid ifm. at arbejdet afsluttes.

Åben din mobil app, Outlook app eller web-portalen

Jeg skal oprette min daglige arbejdstid

Klik: Opret tid

Genvejen på din startside åbner din arbejdstid i dag.

Opret din Start tid og Slut tid

Du kan ændre datoen hvis du mangler at registrere timer tilbage i tiden.

Afslut med "Gem".

💁 Balanceboksen (den grønne boks) viser antal timer du registrerer i dag og hvor mange timer du samlet har registreret i ugen.

Arbejdstidsregistreringer kan ikke overlappe hinanden

Opret flere registreringer på en gang?

Faste arbejdstider eller projekttid kan oprettes for en valgt periode.

💁 Eksempelvis 2 timer hver mandag og torsdag fra 9:00-11:00 i hele februar.

Rediger dine timer?

Klik på en registrering i din kalender for at redigere den

💁 Når du redigerer en tidsregistrering vises det på registreringen hvornår du ændrede den. Hvis der er godkenderflow tilkoblet sendes registreringen til godkendelse igen.

Vil du have en påmindelse?

Push besked

Hvis du glemmer at registrere dine timer, får du en venlig påmindelse dagen efter.

ℹ️ Adgang til påmindelser afhænger af indstillinger.

💁 Du får kun besked, hvis den foregående dag er en arbejdsdag.

Jobkoder, løntimer og pauser

Er der oprettet jobkoder?

💁 Senest valgte jobkode huskes til næste gang. Hvis der er mange jobkoder er der søgefunktion.

Løntimer?

💁 Klik på en tidsregistrering i din kalender for at se om den er udbetalt.

Egenbetalte pauser?

💁 Hvis der ligger en pause i din arbejdstid fratrækkes den automatisk.

Statistik og overblik over dine timer

Fra din kalender på web-portalen får du det fulde overblik over timer registreret per år, måned, uge og dag:

💁 Tidsregistreringer markeret med farven rød afventer godkendelse.

Eksportér dine tidsregistreringer til Excel

Fra web-portalen klik:

1. "Mine registreringer"

2. Vælg periode: (fra/til)

3. Vælg type: "Tidsregistrering"

4. Klik "Vis resultat"

Du får nu vist dine tidsregistreringer inkl. SUM af dine timer for den valgte periode. Klik på Excel knappen for at eksportere dine timer: