Afvigelsesregistrering - med timebank

Juster dagens officielle arbejdstid via afvigelser (fravær, overarbejde, afspadsering)

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Juster dagens officielle arbejdstid via afvigelser

Den officielle arbejdstid oprettes automatisk. Den redigeres via afvigelsesregistreringer i form af:

• Fravær (ferie, sygedag, orlov, m.f.)

• Overarbejde (plustid)

• Afspadsering (minustid)

Arbejdstidskortet viser hvordan registrerede afvigelser påvirker henholdsvis timebanken og de faktiske arbejdstimer per dag og uge:

Dit arbejdstidskort er tilfængeligt fra web-portalen -> Min kalender:

Opret overarbejde (plustid) og afspadsering (minustid)

Åbn din mobilapp, Outlook-app eller webportalen!

Anmod om afspadsering

Klik: Tilføj registrering

Vælg: Overarbejde/ afspadsering -> Afspadsering

Du har adgang til én af 2 metoder til at anmode om afspadsering.

Appen kender din arbejdsdag og forudfylder hele arbejdsdagen.

Appen kender ikke din arbejdsdag.

💁 Juster om nødvendigt start- og sluttidspunktet. Det er ikke muligt at anmode om afspadsering uden for din officielle arbejdstid.

💁 Tilføj start- og sluttidspunkt for din afspadsering.

💁 Anmod om hel afspadseringsdag?

Vælg "Hel dag" og arbejdstiden for hele dagen fratrækkes din timebank.

Registrering af overarbejde

Klik: Tilføj registrering

Vælg: Overarbejde/ afspadsering -> Overarbejde

Du har adgang til én af 2 metoder til at registrere overarbejde

Tilføj start- og sluttidspunkt for dit overarbejde

Tilføj kun antal timer for dit overarbejde

💁Tilføj start- og sluttidspunkt for dit overarbejde:

ℹ️ Hvis appen kender din arbejdsdag. Appen vil foreslå starttidspunktet for dit overarbejde baseret på det aktuelle tidspunkt:

💁 Tilføj kun antallet af overarbejdstimer:

Overarbejds-jobkoder, egne betalte pauser, løntimer og anmodning om udbetaling af saldo

Overarbejds-jobkoder?

Har du adgang til at vælge forskellige jobkoder for overarbejde?

Vælg den jobkode der beskriver det overarbejde du har udført. For eksempel arbejde i weekenden.

Forskellige jobkoder kan have forskellig faktorindtjening. For eksempel kan 1 times overarbejde opdatere din timebank med 1,5 time.

Egne betalte pauser?

Hvis du afspadserer. Din egen betalte pause vil ikke være inkluderet i din timebankreduktion.

Overarbejds-jobkoder til udbetaling?

Har du adgang til overarbejds-jobkoder, hvor dine overarbejdstimer videresendes til udbetaling og ikke tilføjes din timebank?

💁 Klik på en overarbejdsregistrering i din kalender for at se, om den er udbetalt.

Adgang til at anmode om udbetaling af din timebanksaldo?

💁 Klik på linket Udbetaling for at anmode om udbetaling af dine timebank-timer.