Power BI API rapporter

Klik: HR Statistik -> Rapporter

(Det er her rapportbiblioteket er placeret)

Sådan opdateres de prækonfigurerede Power BI rapporter med real-time data:

1. Kopier jeres API-nøgle
  2. Klik "Hent rapport" ud for den eller de rapporter du vil anvende.

3. Åbn den downloadede Power BI rapport.
A. Indsæt API-nøglen i API-nøglefeltet
B. Klik "Load" (Jeres data opdateres nu til rapporten)

🔔 NOTE:

Når du klikker "Load" vil Power BI vise nedenstående besked.
Klik "Ignore" og herefter "Save".

Har du ikke adgang til API-nøglen?

1. Du skal have HR Statistik rolle for at kunne tilgå rapportbiblioteket.
  2. Du aktiverer API-nøglen via Setup admin rollen.

Det kræves at API-nøglen er aktiveret.

Klik: Setup Admin -> Virksomhed -> Abonnementsplan -> Statistik & rapporter:

Når API-nøglen er aktiveret vil den være tilgængelig via:

HR Statistik -> Rapporter.

Har du ikke Power BI installeret på din PC?

For at anvende vores Power BI rapporter, skal du have Power BI desktop version installeret. Du kan gratis hente Power BI desktop version nedenstående link:

Download Power BI Desktop