Organisatoriske nøgletal

Klik: HR Statistik -> Rapport -> Klik: Hent rapporten "Organisatoriske nøgletal"

Om denne rapport

• Overblik over udviklingen i antal ansatte
  • Overblik over personale tilgang og afgang
  • Overblik over aldersfordeling og anciennitet
  • Overblik over antal nyansatte der er ansat under 1 år "Bad hires"
  • Personaleomsætning

Dimensioner der kan filtreres efter

Tid

Registreringer

Virksomhed

År

Ansættelsesdato

Medarbejder

Måned

Fratrædelsesdato

Land / datterselskab

Politik

Afdeling

Jobtitel

Bemærkninger til denne rapport

• Ansættelsesvarighed < 1 år = der tælles antal ansættelser med en varighed under 1 år.
  • Ansatte = nye medarbejdere med en ansættelsesdato.
  • Opsagte = medarbejdere der er gjort inaktive med en opsigelsesdato.

Denne rapport er en prækonfigureret rapport. Rapporten opdateres automatisk med real-time data fra jeres BitaBIZ konto.

For at aktivere rapporten skal jeres BitaBIZ API nøgle indsættes i rapporten: