Klik: HR Statistik -> Rapport -> Klik: Hent rapporten "Sygefravær"

Om denne rapport

• Visuelt overblik over sygefravær per afdeling.
  • Overblik over sygefravær per måned fordelt over et kalenderår.
  • Hurtigt overblik over antal sygedage per medarbejder for en valgt periode.
  • Analyse af antal sygeperioder per medarbejder
  • Gns. antal sygedage per sygeperiode

Dimensioner der kan filtreres efter

Tid

Registreringer

Virksomhed

År

Sygedage

Medarbejder

Måned

Barn sygedage

Afdeling

Bemærkninger til denne rapport

• Hvis en sygeperiode løber henover en weekend eller en ferieperiode, er det stadig én periode. Reglen er, at hvis fredag og den efterfølgende mandag er sygedage, tælles de som én periode.
  • Sygedage registreret på helligdage og i weekenden tæller ikke med i antallet af sygedage
  • Sygeperioder for egen sygedag og barn sygedag tælles separat. Hvis der registreres en egen sygedag mandag og en barn sygedag tirsdag, tælles dette som 2 sygeperioder, når begge registreringstyper er valgt i rapportvisningen.

Denne rapport er en prækonfigureret rapport. Rapporten opdateres automatisk med real-time data.

For at aktivere rapporten skal jeres BitaBIZ API nøgle indsættes i rapporten.