Outlook app

Anvend BitaBIZ fra Outlook

Opdateret over en uge siden

Du kan anvende BitaBIZ fra din Outlook.

Når du tilføjer BitaBIZ til din Outlook får du adgang til at registrere din tid direkte fra Outlook.

Bemærk! Din IT afdeling kan installere din BitaBIZ Outlook app til din Outlook!

Hvordan installerer jeg selv BitaBIZ Outlook appen?

Fra BitaBIZ

1. Fra web-portalen klik på siden Mine Data & Apps i hovedmenuen

2. Klik på Office Store ikonet og følg instruktionen fra Microsoft

Fra Microsoft

Klik "GET IT NOW"

Alternativ! Aktivér BitaBIZ direkte fra din Outlook

Klik på dette ikon i din Outlook hovedmenu:

Hvis du ikke har dette ikon i din Outlook hovedmenu tillader din virksomhed ikke installation af apps i Outlook

Søg på "bitabiz" og klik "Til"

Når du har aktiveret appen tilføjes BitaBIZ ikonet til din hovedmenu i din Outlook klient:

Klik på ikonet for at åbne BitaBIZ og registrere din tid, m.m.: