Mine brugerdata

Opret/gem din fødselsdag, privat adresse, private e-mail, tidszone, i nødstilfælde kontakt, sprog, m.f.

Esben Hedegaard avatar
Skrevet af Esben Hedegaard
Opdateret over en uge siden

Mine Data & Apps > Brugerdata

Opdatér og vedligehold dine stamdata.

Bemærk:

• Din BitaBIZ tidszone skal være den samme som indstillet i din Outlook eller Google kalender. Ellers bliver dine events ikke booket korrekt.

• Det er kun din fødselsdag der deles ikke dit fødselsår.

• Din privat adresse deles ikke offentligt. Det er kun jeres administration der kan se den.

• I nødstilfælde kontakt info deles via siden People (din virksomhed deler muligvis ikke i nødstilfælde kontakt via People siden).

• Hvis du anvender kørselsafregning skal dit køretøjs nummerplade indtastes.

People

Siden People viser din:

• job titel

• afdeling

• kontor lokation

• mobil nr og fastnet

• email

• fødselsdag

• i nødstilfælde kontakt info