Min Outlook app vises ikke i min Outlook

App'en er grayed out. Jeg kan ikke åbne den.

Opdateret over en uge siden

Kravet for at få adgang til din BitaBIZ Outlook app er, at du skal stå i / klikke på din "indbakke" i Outlook med en mail aktiv i læseruden :

Hvis din BitaBIZ Outlook add-in ikke vises når du står i din indbakke...

Så er det fordi du har deaktiveret "Læserude" i din Outlook.

Du får i dette tilfælde adgang ved at åbne en e-mail i din indbakke.

Eller ved at aktivere "Læserude" som vist på billedet nedenfor. Klik: Vis > Læserude > vælg "Højre" eller "Bund":